Verliefd WeddingPlanner & Verliefd BruidsCouture, Kapelle Zeeland
Verliefd Weddingplanner; voor een originele bruiloft en alle andere feesten in Zeeland en daarbuiten !
 
Het is oudjaarsdag.. buiten hoor je het eerste vuurwerk al knallen en vanavond wordt het een Spetterend feest.
Compleet met Champagne, lekkere hapjes en vuurwerk. Wat een leuk idee om op juist deze dag je bruiloft te vieren!

Zie er Spetterend uit!

En wat trek je aan bij Oud & Nieuw? Iets feestelijks natuurlijk!
Glitter, glamour, chique zwart, goud, zilver, sprankelend, Spetterend.. het is bij uitstek geschikt juist op deze dag. Je kan dat terug laten komen door mooie glinsterende details in je bruidsjurk of goud en zilveren details.  Vraag jullie gasten in feestkleding te komen met pailletten en glanzende metallic stoffen. Iedereen zal er fantastisch & feestelijk uitzien.
Goud kleurige trouwjurken & schoenen allen via Verliefd BruidsCouture (Modeca en Wtoo, Elsa Coloured Shoes) / Credits:

Er was eens een prinsesje dat...

Foto
....van glitters droomde. Juist de kleine meiden dromen nog het meest van een flonkerende glitter jurk. Watters heeft de allermooiste jurkjes voor bruidsmeisjes of "flowergirls" zoals ze genoemd worden. De collectie heet Seahorse en je vindt ze bij Verliefd BruidsCouture te Kapelle. 
Hiernaast een ivoor droomjurkje met gouden pailletten. Specialer kan toch niet ? Ook aan de details is gedacht, gouden glitter schoentjes , een goude armband met glinstersteentjes,  een echt gouden kroontje. Ben je benieuwd? Kom dan eens kijken bij Verliefd BruidsCouture.. klik
hier voor de adresgegevens.

Trouwgebak met glitters.

Foto
Wist je dat er glitters zijn voor op je gebak? Jazeker, glitters, goud, zilver, parelmoer... tegenwoordig kan bijna alles. Er zijn genoeg bedrijven die het zo voor je maken, zoals jij het wilt. Verliefd WeddingPlanner kan je hiermee helpen.

En de koninginnen dan?

Moeders & schoonmoeders jullie willen er toch ook fantastisch uitzien? Watters en Enzoani hebben prachtige feestjurken waarbij goed naar jullie wensen is geluisterd.
Foto
De jurken hebben een mooie belijning, precies goed om je figuur het beste uit te laten komen. de roklengte is knielengte of lang en de jurken hebben vrijwel allemaal een jasje of mouwen. Ook voor de moeders is de collectie voor het nieuwe jaar zeer feestelijk met de mooie metallic tinten.
Helemaal leuk is het dat je bij Enzoani & Watters zelf de kleur van je jurk kunt bepalen. Bij sommige kan je zelfs verschillende details bepalen, zoals de kleur van kant op de jurk of de band. Bij sommige is ook de lengte op voorkeur aan te passen. Te verkrijgen bij
Verliefd BruidsCouture te Kapelle.

Tip voor de moeders: Kijk eens bij http://watters.com/CollectionHome/Collection20/  en bekijk online welke mogelijkheden en kleuren er zijn. Om de jurken te bestellen kunt u contact opnemen met Verliefd BruidsCouture te Kapelle. Tel: 0113-745035 of info@verliefdbruidscouture.nl.
credits:

Trouwjurk met Spetterende details.

Bovenstaande jurken beide  via Verliefd BruidsCouture : Hailey Paige

Black is Beautiful ! Durf jij ?

Foto
Bovenstaande jurken & de jurk links: Enzoani & Wtoo beide merken 2013 collectie. Verkrijgbaar bij Verliefd BruidsCouture te Kapelle.

Naast glitter details is zwart is helemaal in het aankomende jaar. Bij de collecties voor 2013 zie je de mooiste zwarte jurken. Sommige met kant en een prachtige mokka basis andere in het zogenaamde Twilight Black met glinsterende details. Het zijn trouwjurken, maar dan eventjes anders. Als je anders wilt zijn, als je lef hebt... ga er dan voor !
Het kan bijzonder mooi zijn.

Glinsterende Bruidsmake-up.

Foto
Maak je look af met glinsterende make up. Raadzaam is om het subtiel aan te pakken. Gouden eyeliner, een gouden glans op je huid of glinsterende lippen.
Glinsterende ogenschaduw in parelmoer, zilver of goudtinten doen het juist weer mooi met een diep zwarte eyeliner en bijpassende mascara.
Ook voor je nagels zijn er leuke mooie producten. Neem bijvoorbeeld de OPI Color nagellak. Mix & Max maar overdrijf niet.. dat is eigenlijk de richtlijn.
Tip: Zoek je een goede professionele visagiste die het voor jou doet? Verliefd BruidsCouture kan je in contact brengen met de beste die er zijn! 

Marit
1/26/2013 10:22:06 pm

Hoi Mirjam,
Wat een mooie site heb je, maar nóg enthousiaster ben ik over je winkel. Wat ontzettend stijlvol en mooi.....ik zou er we willen wonen ;-)
Ik raad iedereen zeker aan een kijkje te nemen in jouw schitterende zaak met niet alleen superjurken, maar ook aan die enorm moooooie schoenen en lingerie....de bruidskoortsbegint weer te stijgen bij me, maar ja, ik ben al heel gelukkig getrouwd met een hele leuke man!
Succes met je zaak Mirjam!
Liefs Marit

Reply
Elisabeth Daniƫ
9/1/2019 06:39:22 pm

Elisabeth Daniël Ik was zo depressief toen mijn man me verliet voor een andere vrouw alleen omdat ik na het huwelijk zes jaar kanker had. Ik probeerde hem te vragen om bij me terug te komen, hij weigerde en zei dat hij niet meer voor me voelde na al deze toewijding. Ik deed alles omdat ik van hem houd, hij slaat me de hele tijd, en toch sta ik het allemaal en huil alles dag. Ik werd een trieste vrouw nadat we allemaal samen waren gekomen, alle liefde die ik in het verleden deelde, ik kon me geen leven zonder hem voorstellen omdat mijn liefde voor hem om welke reden dan ook van onschatbare waarde was. Op een dag toen ik via internet ging, zag ik veel opmerkingen over de mogelijkheid om kanker te genezen en het huwelijk / de relatie te herstellen, dus besloot ik hem te proberen te benaderen door contact op te nemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com en hij antwoordde onmiddellijk mij en ik legde alles uit waar ik doorheen ging, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, ik was geschokt en ik gaf hem een ​​poging, ik volg voorzichtig de stapsgewijze instructies Twee dagen nadat Drigbinovia zei dat hij de betovering had beëindigd, alles alleen gedaan door hem, Ik deed niets om alleen de benodigde artikelen te leveren, en ik begon enkele veranderingen in mijn gezondheidstoestand te zien en Drigbinovia beloofde ook om me te helpen mijn man terug te krijgen, ik gaf hem verwarrende spreuken, en in de kortste tijd begon het allemaal, omdat beiden weten dat hij realiseerde zich dat hij nooit recht op hem was gesteld, en in drie dagen was mijn man in mijn huis en wachtte tot ik terugkwam van zijn werk en toen ging ik naar het ziekenhuis om te controleren, en ik was vrij van kanker, en toen hij begon te zeggen dat hij w sorry, hij wist nooit wat er met hem zou gebeuren. heel erg bedankt Drigbinovia, ik ben nu blij met mijn man en alles gaat nu soepel voor de dosis die pijn doormaakt in zijn relatie, je kunt ook contact opnemen met zijn whatsapp-nummer +2348144480786 heel erg bedankt

Reply
12/6/2020 07:25:04 pm

Lovvely post

ReplyLeave a Reply.


Verliefd WeddingPlanner & Verliefd BruidsCouture, Kapelle Zeeland