Verliefd WeddingPlanner & Verliefd BruidsCouture, Kapelle Zeeland
Verliefd Weddingplanner; voor een originele bruiloft en alle andere feesten in Zeeland en daarbuiten !
 
Wat is nou typisch voor het Nederlandse weer? Regen!  Zeker in het najaar en de  winter kan je er haast op rekenen dat het regent. Heb je dan juist jullie  trouwdag? Tja, dan kun je er op hopen dat het niet regent, of gaan balen als het
wel als een stortbui naar beneden komt. Of misschien kunnen we er iets creatiefs op  bedenken...

Gebruik het als thema!

Voor de styling van de bruiloft is het verstandig rekening te houden met ondermeer de locatie en het seizoen. Soms loop je dan tegen dingen aan, waar je misschien niet heel erg blij mee bent of iets dat je niet goed weet om in te passen op jullie trouwfeest. Het kan dan een oplossing zijn om dit juist te gebruiken als thema. Neem bijvoorbeeld het slechte weer... je kan gaan mokken, of misschien wel huilen, maar als we er een leuke draai aangeven kan het een origineel idee zijn om dit juist te gebruiken. Gebruik een leuke paraplu en regenlaarzen als grappig accent. (deze doen het ook heel goed op de foto!) En voor decoratie aan het plafond zijn paraplus ook een echte eyecatcher. Doe een paar takken in een grote vaas en hang er glazen regendruppels aan, dat zorgt voor een chic element. En wat dacht je van die papieren parapluutjes bij een cupcake of je drankje? Kortom, genoeg te verzinnen!
Bruidsjurk links: Watters, collectie Encore. Ook verkrijgbaar in lang model en vergelijkbare modellen met lange mouwen. Verliefd BruidsCouture te Kapelle. zie www.verliefdbruidscouture.nl of www.watters.com  /  Credit overig: www.stylemepretty.com, www.oncewed.com, www.lu3luscrossing.blogspot.com, www.tripletwist.com, www.kgoodphotoblog com.

Mix and match met Watters.

Foto
Lang of kort, wit, ivoor of toch maar een andere kleur... Bij Watters & Wtoo kan het allemaal. Bij veel jurken kun je zelf voor de kleur kiezen en vaak ook nog een combinatie maken. Een voorbeeld hiervan is de nieuwste lijn "Encore". Deze jurken zijn in meerdere modellen verkrijgbaar met korte of lange mouwen of misschien een één-schouder model. Ook zijn ze in verschillende lengtes leverbaar. Op de knie of helemaal tot de vloer. De jurken zijn bedoeld als feestjurken of voor de bruid die wel een bruidsjurk wil, maar geen volumeuze jurk. De Watters (Encore) collectie is verkrijgbaar bij Verliefd BruidsCouture te Kapelle.

Kijk voor meer informatie op: www.verliefdbruidscouture.nl.
De totale collectie is te zien 
bij www.watters.com/Collection/Encore/

Te Gekke Hartvormige paraplu cadeau !

En juist omdat het zo vaak regent hebben wij er iets leuks op bedacht. Als je voor 2013 jouw trouwjurk bij Verliefd BruidsCouture te Kapelle besteld, krijg je er zo'n te gekke hartvormige paraplu in de kleur wit er bij cadeau!
Maak een afspraak via het formulier op www.verliefdbruidscouture.nl of bel 0113-745035.
Zo kan je bij slecht weer, tenminste goed voor de dag komen.
Jurk bruidsmeiden: Watters Maids, verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. Kousebandje, armband en hartvormige paraplu: Poirier. Allen verkrijgbaar bij Verliefd BruidsCouture te Kapelle, www.verliefdbruidscouture.nl. Overige credits: www.crumbsandsdollies.co.uk, www.weddingshowerinvitation.info, www.en.paperblog.com.Leave a Reply.


Verliefd WeddingPlanner & Verliefd BruidsCouture, Kapelle Zeeland